dilluns, 9 de desembre del 2013

Pràctica internet segura 2

1. Busca a internet 5 software antivirus de reconeixament prestig. ¿Quin preu tindria per a un ususari comprar uns d'aquests antivirus?
Aproximadament pot costar uns 46,99€ un antivirus com per exemple Avast Premier.
Norton 360TM costa 159,99 €.
Panda 36,99€
McAfee 42, 47€
Kaspersky 59,95€

2. Troba 3 antivirus gratuits a la xarxa. ¿Inclou Antispyware o Firewall a les seves funcionalitats? 
Avira (detenció de software maliciós)
Avast (SafeZone, Antimalware)
AVG (spyware, malware, archius insegurs)

3. Una vegada comprat el antivirus, ¿ es pot seguir utilitzant durant un temps limitat? Per què?
Depèn de l'antivirus, pots anar subscribint-hi durant un periode de temps. Perquè les grans empreses volen que el provis i compris una versió molt millor.

4. Visita les següents webs i indica en un párraf en què consisteix cada una d'aquestes:
http://www.osi.es
Aquesta pàgina té informació sobre les funcions que ens poden infectar l'ordinador i com podem evitar-les, t'ofereix un seguit de antivirus gratuïts per protegir el teu ordinador personal.
http://www.cert.inteco.es
Es una especie de blog on pots preguntar els teus problemes i una serie de treballadors et respondran amb una resposta coherent
5. Busca al Wikipedia informació sobre el programa Spybot-Search & Destroy. ¿Per què serveix? Qui l'ha creat? Quant costa?
6. Si en una pàgina web trobes disponible un Antispyware gratuït que digui que detecta amenaces greus al teu PC ¿Creus que és convinent descarregar-lo i instalar-lo? Justifica la teva resposta.
7. Digues si la següent frase es Vertadera o Flsa, justifica la teva resposta:
"Internet es la principal font d'amenaces per la seguretat de un ordinador i sens embarg disposa d'una conexió a Internet pot arribar a ser la millor manera de protegir-los"
8. Investiga com es configura el Firewall que ve inclós al Sistema Operatiu Windows. Explica per que creus que serveix les Excepcions del Firewall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada